Tečaj za voditelja brodice

Tečaj za stjecanje uvjerenja za voditelja brodice A i B kategorije

trodnevni tečajevi na više jezika s garancijom uspjeha

Ronilački klub “Amfora”, Stara Novalja, organizira tečajeve za stjecanje uvjerenja za voditelja brodice A i B kategorije.
Tečajevi su trodnevni, obično traju od srijede do petka, a polaganje ispita je petkom pred ispitnim povjerenstvom Lučke kapetanije.

Za kandidate izvan otoka nudimo i smještaj. Po povoljnim cijenama provest ćete ugodan vikend, odmoriti se, zabaviti i položiti ispit.
Nastava se izvodi u klimatiziranoj učionici opremljenoj nastavnim pomagalima (priručnik, kompjutor, projektor, nautičke karte, nautički šestari i trokuti, modeli, naprave za privez brodica i sl.).

Priručnik ostaje u Vašem vlasništvu i može Vam biti koristan podsjetnik u praksi. Usklađen je s programom ispita za voditelja brodice B kategorije. Brojne slike i primjeri iz prakse zainteresirat će Vas i olakšati Vam učenje.
Za Vas smo pripremili i popis najčešćih ispitnih pitanja koja će pomoći pri učenju i polaganju ispita.

Priručnik Voditelj brodice A i B kategorije autora Dražena Peranića usklađen je s programom ispita za voditelja brodice  što ga je propisalo nadležno ministarstvo.  Ima osamdeset stranica i podijeljen je u pet tematskih cjelina: Pomorska plovidba, Motoristika i zaštitne mjere, Pomorstvo, meteorologija, propisi i pružanje prve pomoći,

Što ćete naučiti

Kvalificirani predavači s dugogodišnjim iskustvom prenijeti će vam potrebna znanja za samostalno upravljanjem plovilom i naučiti Vas

Pogodnosti našeg tečaja

Suvremena  klimatizirana učionica sa svim potrebnim učilima za najbrži i najsigurniji put do dozvole za voditelja brodice uz: